SHOARMA MESUT 2

Recentebeoordeling


4 sterren uit 943 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma mesut 2. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 16:42 Bezorgtijd was 2 uur!!!!
7 jun 2024 om 6:41 Was echt lekker
27 mei 2024 om 10:56 Het duurde meer dan 2u voordat de bestelling aan kwam, dit vind ik echt veel te lang.
13 mei 2024 om 21:24 Tevreden
6 mei 2024 om 22:39 Heb voor het eerst besteld en ben heel erg tevreden en zal mijn vaste plek zijn
27 apr 2024 om 8:00 Altijd lekker, top tent, zeker aanrader voor smaakliefhebbers
10 mrt 2024 om 21:38 Kreeg niet wat ik had besteld en heel veel zout omplaats van rijst patat omplaats van 4 lamskoteletten 1
23 jan 2024 om 21:07 Perfect
23 jan 2024 om 7:33 Perfect
16 jan 2024 om 10:22 Vrij duur voor wat je krijgt en de bezorging duurde ook nog eens veel te lang terwijl ik dichtbij woon. De kapsalon viel zwaar tegen en veel te weinig saus. Broodje kebab was wel goed.
19 dec 2023 om 1:46 Er is maar een shoarmazaak in Amsterdam waar ze ècht rop shoarma en nog meer topgerechten verkopen en dat is Mesut 2 al jaren mijn grote favoriet op het gebied van oa shoarma en mixed grill ook het personeel en de bezorging ia ala jaren top!!
30 okt 2023 om 12:57 Het was koud